Schildersbedrijf Doeke van der Heide

Schildersbedrijf Doeke van der Heide uit Bolsward is gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk van woningen en bedrijfspanden. Ook heeft hij sinds jaren het certificaat houtreparatie en kan hij zodoende behulpzaam zijn bij kozijn- en andere houtrot problemen.

(advertorial)

Foto : © Ineke Vroom

Met meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak zijn de werkzaamheden inmiddels veelzijdig: binnen-en buitenwerk, uitvlakken van gipsplafonds en – wanden, divers behangwerk maar ook voor bijvoorbeeld glasplaatsen kunt u bij hem terecht.

Doeke werkt nauw samen met deskundigen op het gebied van interieur-en kleuradvies en marmer- en houtimitatie. Daarnaast heeft hij in 1984 het Cibap in Zwolle voltooid, de toenmalige M.T.S. voor schilderen en etaleren.

U kunt schildersbedrijf Doeke van der Heide bereiken via telefoonnummer 06-2506 2491

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.