Schildersbedrijf Doeke van der Heide

Schildersbedrijf Doeke van der Heide uit Bolsward is gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk van woningen en bedrijfspanden. Ook heeft hij sinds jaren het certificaat houtreparatie en kan hij zodoende behulpzaam zijn bij kozijn- en andere houtrot problemen.

(advertorial)

Foto : © Ineke Vroom

Met meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak zijn de werkzaamheden inmiddels veelzijdig: binnen-en buitenwerk, uitvlakken van gipsplafonds en – wanden, divers behangwerk maar ook voor bijvoorbeeld glasplaatsen kunt u bij hem terecht.

Doeke werkt nauw samen met deskundigen op het gebied van interieur-en kleuradvies en marmer- en houtimitatie. Daarnaast heeft hij in 1984 het Cibap in Zwolle voltooid, de toenmalige M.T.S. voor schilderen en etaleren.

U kunt schildersbedrijf Doeke van der Heide bereiken via telefoonnummer 06-2506 2491

 

 


4 reacties

  1. aoostenveld schreef:

    Dit lijkt een informatief artikel, maar ondertussen is het ‘gewoon’ reclame …. Een slechte ontwikkeling vind ik …. Er staat al genoeg reclame op deze site

    • TVBolsward schreef:

      Hallo A Oostenveld. TV Bolsward wordt gemaakt en onderhouden door vrijwilligers die dit met veel plezier doen. Daar hebben we adverteerders voor nodig die ervoor zorgen dat we dit ook kunnen blijven doen. Vandaar dat we ze zo nu en dan een podium bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *