Schilders maken stadhuis Bolsward weer mooi

Schilders van Bolswarder schildersbedrijf Timme zijn deze dagen druk in de weer met het opknappen van het monumentale en mooiste gebouw van Bolsward.

Het gebouw waar 4 eeuwen geleden mee werd begonnen te bouwen en waarvan de bouw drie jaar duurde was ook hard toe aan een opknapbeurt. Schildersbedrijf Timme begon in augustus 2013 met het werk wat over een periode van 3 jaar in fases  zal worden uitgevoerd. Donderdagmorgen 17 april waren Hans Amels en Herman Pieters bezig op het eerste bordes van de toren. Alle luiken en kozijnwerk was al eerder aangepakt. Niet al het schilderwerk zal vanaf de toren zelf  kunnen worden uitgevoerd. In een later stadium zal dit vanaf een kraan worden uitgevoerd. 

 

Foto album

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.