Schilderij Night of the Heamiel gepresenteerd

Vorig jaar heeft het Heamielcomite kunstenares Adrie Bos uit Bolsward benaderd met het verzoek om tijdens de Night of the Heamiel een schilderij te maken waarop een impressie van het Julianapark en haar bezoekers zou komen te staan.

De kunstenares was erg enthousiast over dit idee en zei dan ook volmondig JA tegen de opdracht. Vrijdagavond 26 juni trok Adrie met verf, kwasten en schildersezel naar de koepel in het park. Na deze avond volgde nog zo’n 80 uur aan vakmanschap om dit schilderij te voltooien.

Het resultaat werd vrijdag 19 februari gepresenteerd en overhandigt aan één van de hoofdsponsors van het afgelopen Heamieljaar, Bentacera.

Namens Bentacera nam Johan Bloemhof het schilderij in ontvangst. Het schilderij krijgt een prominente plaats in de hal van Bentacera. Voorzitter van het Heamielcomite, Wybertha Brouwer, bedankte zowel Adrie als Bentacera voor hun betrokkenheid en inzet afgelopen Heamieljaar.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.