Schaatsbaan op Appelmarkt

Bolsward staat ook het weekend voor de kerst bol van de gezelligheid, zo is er een heuse kunststofschaatsbaan voor de jeugd van Bolsward.

Maar het was nog wel even spannend of het door kon gaan. Maar met een uiterste krachtsinspanning slaagde aannemer Faber er deze week in om het Marktplein te Bolsward schoon en heringericht op te leveren.

Tot opluchting van de Bolswarder Activiteiten Commissie, want nu kan de jeugd (basisschool) zaterdag 23 december vanaf 10.30 uur gebruikt maken van de ijsbaan, die daar wordt neergelegd.  ,,Ze kunnen de hele dag plezier maken en schaatsen zijn voor een klein prijsje te huur. We zorgen voor chocolademelk. Niets mooier dan het Marktplein op deze manier te openen”, aldus Jacoline Engelmoer van de BAC.

De schaatsbaan ligt er tot ’s avonds 21.00 uur. Vanaf 18.00 uur zorgt een DJ ervoor dat de jeugd kan disco schaatsen.

Behalve de ijsbaan heeft de BAC op deze zaterdag voor kerst nog een aantal activiteiten. Zo kan men zijn/haar aankoopbedrag terug winnen bij het draaiend rad onder leiding van de kerstman. Muziek is er van het Dickenskoor en in de Pipowagen kunnen kinderen knutselen.

Op zondag 24 december is het  koopzondag, kunnen de kinderen dierenfietsen en zorgt een dj op het Marktplein voor passende muziek. Tijdens deze dagen lopen de kerstman, sneeuwman, ijsprinses en rendieren door de stad.

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.