SCB D1 wint LSC Classic Toernooi

Zaterdag 4 juni was SCB D1 te gast op het fantastisch georganiseerde LSC 1890 Classic Jeugdtoernooi.

De uitnodiging van SCB D1 was op voorhand al bijzonder te noemen vanwege het sterke deelnemersveld. SCB D1, dit jaar uitkomend in de 1e klasse, moest het opnemen tegen respectievelijk LAC Frisia Leeuwarden D1 (2e divisie), Be Quick Groningen D1 (1e divisie), Buitenboys Almere D1 (hoofdklasse), Kon. HFC Haarlem D1 (3e divisie) en LSC Sneek D1 (3e divisie).

Zonder al te hoge verwachtingen maar met een gezonde dosis zelfvertrouwen werd begonnen aan de eerste wedstrijd tegen LAC Frisia. Deze werd met 1-0 gewonnen. Vervolgens volgden overwinningen op Be Quick (2-1) en Buitenboys (4-1). Tegen HFC was het vervolgens er op of er onder en vanwege een 0-0 gelijkspel bleef SCB de ranglijst aanvoeren. LSC, de gastheren uit Sneek, moest vervolgens ook het onderspit delven tegen SCB (4-0). Uitslagen die op z’n minst opmerkelijk genoemd mogen worden vanwege de speeltijd per wedstrijd van 20 minuten. Hiermee won SCB D1 het toernooi op overtuigende wijze.

Tijdens de prijsuitreiking werd Lars Wolke als topscoorder van het toernooi uitgeroepen tot speler van het toernooi waarmee het succes van dit team deze dag compleet was.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.