SC Bolsward (za) incasseert zevenklapper van Delfstrahuizen

Bolsward moest in deze wedstrijd noodgedwongen met een zestal invallers aantreden. Daarom leek het er eventjes op dat de thuisclub tegen Delfstrahuizen voor een stunt zou zorgen.

Want na een klein halfuur stond er een 2 – 0 stand op het scorebord. Willem Jan Postma (mooie boogbal) en Johan Holwerda( kopbal) verzorgden de productie. Nog voor de pauze zorgde Delfstrahuizen via een benutte penalty en het verzilveren van een mooi uitgevoerde aanval voor een
2 -2 ruststand.

Na de pauze kon de thuisclub de goed spelende tegenstander niet meer bijbenen. Toch waren er een aantal kansen voor Bolsward die niet werden benut. Delfstrahuizen wist in de tweede helft nog 5 keer te scoren en daarmee kwam de einduitslag op 2-7 uit.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.