sc Bolsward (za) hard onderuit bij AVC

SEXBIERUM – Het is SC Bolsward (za) niet gelukt om de knappe overwinning van vorige week (2-1 winst op Scharnegoutum) een vervolg te geven. Op bezoek bij AVC ging de ploeg van Wilco de Bakker hard onderuit: 4-0.

AVC wordt getraind door Hylke Schrale, oud-trainer van Bolsward. Hij zag zijn ploeg na een klein half uur spelen via Pieter van der Schoot op voorsprong komen.

Op kleine een paar kleine kansjes na -een vrije trap van Age Gietema werd door niemand geraakt en schampte de buitenkant van de paal en een aantal hoekschoppen werd net niet goed geraakt- werd SC Bolsward in de eerste helft niet echt gevaarlijk.

De tweede helft leken de bezoekers zich iets te herpakken, maar na een uur verdubbelde middenvelder Jelte Visser de voorsprong van de thuisploeg.

Rocco Zwart bepaalde met zijn derde en vierde seizoenstreffer de eindstand op 4-0.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.