SC Bolsward wint spannende stadsderby (Foto's)

Ditmaal was het dan ook echt de allerlaatste stadsderby op gras in Bolsward en misschien ook wel de mooiste.

SC Bolsward F2 nam het op tegen RES F1 een speciale strijd om de punten. Want iedere wedstrijd is op zich gaat natuurlijk om de punten. Maar als je in het veld staat met je schoolvriendjes is dat natuurlijk nog mooier.

RES kwam verrassend snel op voorsprong want ondanks dat er strijd werd geleverd door beide teams, was SC Bolsward voetballend gezien net iets beter. En het was dus wachten op de kansen die zouden komen. En die kansen kwamen, met name in de tweede helft. Hier kwam SC Bolsward met nog 7 minuten te gaan op gelijke hoogte. En de jongens voelde aan dat er meer te halen was. Ondanks het goede verdedigende werk van RES jongens lukte het SC Bolsward om in de allerlaatste minuut nog te scoren en daarmee won de thuispelende club de laatste stadsderby.

Foto album

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.