SC Bolsward wint geldprijs Vriendenloterij

BOLSWARD – SC Bolsward heeft donderdagavond uit handen van de Vriendenloterij een cheque van €1.250,- ontvangen als beloning voor een goed verlopen belactie afgelopen voorjaar. Tijdens die actie werd door een heus ‘belteam’ nieuwe leden geworven voor de Vriendenloterij. SC Bolsward is uiteindelijk als zesde geëindigd in een landelijke actie.

Afgelopen donderdag kwam een afgevaardigde van de Vriendenloterij speciaal naar sportpark ’t Bolwerk om de cheque te overhandigen. Dit gebeurde onder toeziend oog van de verantwoordelijken voor het succes: het belteam.

Hoofd commerciële zaken en lid van het belpanel Siebren Wielinga nam de cheque in ontvangst. “Het is een succes geworden, mede door een aantal leden van onze club die de moeite genomen hebben om te bellen, maar uiteindelijk door de mensen die besloten hebben lid te worden en op deze manier de club te steunen.”
Door lid te worden van de Vriendenloterij kan namelijk een goed doel gesteund worden, waar de helft van de maandelijkse opbrengst naartoe gaat. “SC Bolsward heeft zich aangemeld als zo’n ‘goed doel’. Zodoende krijgen wij elke maand een bedrag binnen. Dit, in combinatie met de cheque, gaat in een potje, waar we op termijn de kleedkamers en de toiletten in het clubgebouw van willen opknappen”, verklaart Wielinga.

Mensen die wel lid zijn van de Vriendenloterij, maar nog niet specifiek een goed doel hebben aangegeven, kunnen dit alsnog doen. “Het zou mooi zijn als iedereen mensen in zijn of haar omgeving daarop attent maakt. Het kost hen niks meer of minder, maar voor SC Bolsward zijn het welkome inkomsten”.

Op de foto :Siebren Wielinga ontvangt uit handen van de vriendenloterij de cheque. Rechts leden van het belteam.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.