SC Bolsward stopt samenwerking met Sporthart

Het bestuur van sc Bolsward heeft besloten om per direct de samenwerking met Sporthart te stoppen.

Dit betekent dat SC Bolsward zich niet meer afhankelijk maakt van een door-ontwikkeling van het Bolwerk die gedragen wordt door alle gebruikers en belanghebbenden.

Op de website van de voetbalclub staat dat de vereniging  zich zal gaan focussen op het oplossen van haar eigen problemen waar het gaat om de faciliteiten op het Bolwerk. De nood is inmiddels te hoog, de processen kosten te veel tijd en concrete resultaten van de samenwerking met Sporthart laten te lang op zich wachten. SC Bolsward blijft open staan voor concrete ondersteuning van iedere partij die een concrete bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze doelstellingen.

Daarbij gaat het om voldoende veld capaciteit en kwaliteit voor trainingen en wedstrijden en een centraal gelegen kantine-, vergader, en kleedgebouw die voldoet aan de eisen van deze tijd en is afgestemd op de behoefte en ambities van SC Bolsward.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.