SC BOLSWARD SPORTIEF PARTNER SC HEERENVEEN

Met ingang van dit voetbalseizoen is Sc Bolsward een ‘sportief partnership’ overeengekomen met Sc Heerenveen.

Dit meldt de club op hun website. Door deze overeenkomst worden de clubs op zowel sportief en commercieel vlak aan elkaar verbonden. Sc Bolsward wil graag gebruik maken van de kennis en de commerciële kracht die uitgaat van deze Friese eredivisie club

Voor de Bolswarder club zitten aan de samenwerking de nodige voordelen, zo zal Sc Heerenveen clinics geven aan de voetballers van Sc Bolsward en trainers. Zal van de seizoenkaarten die door leden van Sc Bolsward bij Sc Heerenveen worden afgenomen een deel naar Sc Bolsward.

Ook krijgt Sc Bolsward vijf seizoenkaarten die gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld vrijwilligers een extra beloning te geven en twee Business Seats die de club kan gebruiken richting sponsoren.

 

Lees meer op de website van SC Bolsward

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.