SC Bolsward MO13-1 2e op NK voor meisjes

De meiden van SC Bolsward waren al vroeg op pad naar het Blauw Wit 34 complex te Leeuwarden, hier zou het regio NK voor Meisjes onder 13 gespeeld worden.

MO13-1 was ingedeeld in een poule met MKV / Gorecht (Haren gr) en D’Olde Veste ‘54.

Van MKV werd (met een beetje geluk) gewonnen en ook D’Olde Veste moest er aan geloven, maar Gorecht was andere koek, we kregen met 2-0 aan de broek, dit betekende 2e van de poule.

Hierna  moesten we  tegen de eerste van de andere poule, bij winst zouden we in de finale zitten, Valtermond MO13-1 was de tegenstander waar om een finale plaats gespeeld moest worden, twee gelijkwaardige team bleek al gauw, wij kwamen met twee mooie doelpunten toch op voorsprong, er werd omgeroepen einde wedstrijd, wij stopten maar Valtermond ging door, want  de scheids had niet gefloten voor einde wedstrijd dus kon het ook nog 2-1 worden, niets aan de hand wij toch in de finale.

De finale was een spektakelstuk, alle spelers en begeleiders werden aan het publiek voorgesteld, waarna de finale wedstrijd kon beginnen.

Weer moesten we tegen Gorecht, lang konden we stand houden en hopen op een doelpunt voor ons, echter Gorecht was ons weer de baas, wij waren te onrustig aan de bal en Gorecht had meer voetbal vermogen in de ploeg, wij verloren weer met 2-0, dit betekende 2e van het toernooi waar 8 teams meededen toch niet slecht toch?

Een mooie schaal en ieder een medaille, was ons deel, op de terugweg naar Bolsward werd de Mac Donalds in Goutum nog onveilig gemaakt, een mooie dag met een goed resultaat.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.