SC Bolsward meiden MO11-2 Kampioen

Woensdagavond speelden de meiden van SC Bolsward MO11-2 in de competitie hun kampioenswedstrijd tegen
Zeerobben op sportpark het bolwerk.

Na acht gespeelde wedstrijden, waarvan er maar 1 werd verloren stonden er nog twee resterende partijen op de agenda. Een eventuele overwinning of gelijk spel in het duel tegen Zeerobben zou betekenen dat de meiden al vroegtijdig tot kampioenen gekroond zouden kunnen worden.

In de eerste helft wisten de dames 4 keer het net te vinden en na rust kwamen daar nog 3 doelpunten bij voor de Bolswarders. Zeerobben wist het Bolswarder doel niet te vinden, en zo kon er na het laatste fluitsignaal een mooie 7-0 thuisoverwinning genoteerd worden. Het kampioenschap was daarmee veilig gesteld, waarna de sportieve prestatie gevierd kon worden. Na het uitreiken van de kampioensschaal en het aantrekken van de kampioensshirts werden de medailles omgehangen.

Aansluitend volgde nog een rondrit op de platte kar door Bolsward, waarbij de meiden uit volle borst hun tweede voorjaarskampioenschap in successie aankondigden.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.