Sc Bolsward (za) krijgt punt cadeau in polder

Traditioneel heeft Sc Bolsward het moeilijk tegen teams uit de polder. Zaterdagmiddag was dit op een sfeerloos sportpark van VV Nagele onder de eerste voorjaarszon , toch anders.

Want de gastheren uit Nagele waren ondanks de vele kansen, niet van plan te winnen en de mannen van Sc Bolsward deden stinkend hun best maar er lukte gewoon helemaal niks.

De doelman van Nagele heeft over de hele wedstrijd 5 ballen gehad en had rustig zijn dagelijks kloffie aan kunnen houden. Sc Bolsward heeft niet één kans weten te creëren. Man van de wedstrijd was de scheidsrechter met 7 gele kaarten, 5 voor Bolsward en 2 voor Nagele.

Volgende week is AVC uit Sexbierum, één van de best voetballende ploegen uit de 4de klasse, de tegenstander op sportpark ’t Bolwerk.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.