Sc Bolsward kan 2e paasdag 2e periode titel binnen halen

Door een 2-2 gelijkspel gisteravond in en tegen Oosterlittens van de enige over gebleven concurrent vv Irnsum, kan het zondag team van trainer Marc van Hiel de titel eigenlijk niet meer ontgaan.

Met nog één wedstrijd te gaan voor beide teams in deze periode morgen 2e paasdag heeft Sc Bolsward een doelsaldo van plus 17 en Irnsum plus 4 (bij gelijk aantal punten is het doelsaldo beslissend) een verschil van 13 doelpunten. Sc Bolsward moet morgen (2e paasdag) uit naar hekkensluiter De Blesse en Irnsum gaat op bezoek bij Steenwijkerwold.

Als het zondag team morgen definitief de titel binnen haalt dan is er een ‘feestje’ in de voormalige RES-kantine. Aansluitend op de prijsuitreiking. Dat alles onder het genot van een drankje en muziek samen met het morgenmiddag te houden traditionele FootGolf toernooi ( aanvang 13.00 uur) op Sportcomplex ‘Het Bolwerk’.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.