Save the date: Startersdag Súdwest-Fryslân 28 maart 2018

Op woensdag 28 maart organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Gemeente Súdwest-Fryslân, Interpolis en Rabobank een gratis startersdag bij ROC Friese Poort in Sneek.

De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters of starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud.

 

Waarom een startersdag?
70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel.

 

Programma
De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.

 

Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/sudwestfryslan2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.