Sander de Rouwe (Video)

Het was in het begin onwerkelijk om in de Tweede Kamer te mogen werken, aldus Sander de Rouwe.  De eerste weken na zijn installatie voelde het alsof hij in een 3D TV zat. Je was er en zat er tussen, maar hij had soms het gevoel dat het allemaal niet echt was.

Tijdens ons bezoek verteld Sander dat hij lange werkdagen heeft, soms tot 23.00 uur. En op deze dag was dat o.a. de fractievergadering, bezoek ontvangen die kwamen lobbyen over de A-73, aanwezig zijn bij de stemmingsronde en voorbereiden op het debat over Inholland en later op de dag ook het debat zelf van bijna twee en een half uur. “Het is heel intensief maar ook heel bijzonder dat ik dit werk als burger mag doen”: aldus Sander. “Politiek is heel mooi, maar het is wel de belangrijkste bijzaak in het leven”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.