Samenwerking sc Bolsward en Jongerenwerk Bolsward

SC Bolsward en Jongerenwerk Bolsward hebben de handen ineen gesloten, waarbij zij zullen trachten voor de jeugd activiteiten te organiseren.

De aftrap is a.s. zaterdag om 19.00 uur (tot ca. 22.00 uur) via een Voetbalquiz in het clubhuis van Jongerenwerk Bolsward aan de Burgemeester Praamsmalaan 32 te Bolsward. SCB en JWB hebben de handen ineen gesloten voor de jongeren tussen ca. 12 en 16 jaar, omdat voor deze doelgroep te weinig activiteiten is in Bolsward.

De aftrap is 8 april a.s. tussen 19.00 en 22.00 uur met een leuke, inspirerende en uitdagende voetbalquiz, georganiseerd door de bekende Bolswarders, voetballers en SCB’ers Jurrien Huitema en Colin Kruishaar. MRJVLOGS zal ook aanwezig zijn en de bezoekers meenemen in zijn vlog.
Opgeven kan tot 7 april 2017 via de mail.

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.