Samenwerking Jumbo Kooistra en de Buren

Een samenwerking van Jumbo Kooistra en de Buren Afhaalcentrum BV heeft ertoe geleid dat er naast de Jumbo-supermarkt in Bolsward een afhaalpunt is geplaatst.

Jumbo Kooistra, franchisenemer van 9 Jumbo-supermarkten in Friesland, wil met het onbemande afhaalpunt extra service bieden aan haar klanten. De kluizen zijn in eerste instantie bedoeld voor het afhalen van online aankopen. De Buren werkt hierin samen met meerdere pakketdiensten zoals DHL. Consumenten kunnen zo het afhalen van hun online bestelling combineren met het doen van boodschappen.

Het afhaalpunt van de Buren is te vinden bij het inzamelpunt naast Tsjoch & mear. Jumbo Kooistra beschikt hier ook al over een eigen bemand pick-up point waar klanten hun online bestelde boodschappen kunnen afhalen. Jumbo Kooistra en de Buren gaan de aankomende periode onderzoeken of deze boodschappen ook uit de kluisjes van de Buren kunnen worden opgehaald. Eigenaar Erik Kooistra van Jumbo Kooistra: “We zijn continu bezig om onze winkels te innoveren en onze dienstverlening uit te breiden. Een afhaalpunt is hier een voorbeeld van. Met het toevoegen van deze dienst kunnen de consumenten uit Bolsward en omstreken op één locatie terecht voor zowel de boodschappen van Jumbo Kooistra als de online aankopen”.

Afhaalpunten zijn populair
Als marktleider heeft de Buren de ambitie om haar huidige landelijke netwerk sterk uit te breiden. Directeur Robin Dragstra van de Buren geeft uitleg.
“Momenteel bouwen we samen met partners zoals Jumbo aan een netwerk van afhaalpunten die allerlei partijen, zowel in retail, e-commerce als in de pakketlogistiek kan worden benut, zodat de consument niet meer 4 of 5 verschillende locaties moet bezoeken voor het afhalen van de online aankopen.  In onze filosofie moeten afhaalpunten lokaal verankerd zijn en waarbij ook gebruik wordt gemaakt van een landelijk dekkend netwerk. Denk hierbij aan de lokale apotheek die herhaalmedicatie gaat uitleveren via onze kluisjes”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.