Samenwerking bibliotheek Bolsward en TV Bolsward

Nederland Leest viert in november 2015 haar 10de editie met het (zeer) Korte Verhaal.

Deze keer kunt u zelf uw verhaal vertellen voor de camera. In samenwerking met TV Bolsward krijgt u op drie dagen in november de kans om uw eigen verhaal te vertellen. In de bibliotheek staat een camera en daar kunt u uw verhaal kwijt.

Het thema is: Hoe zie ik Bolsward over … jaar.

U kunt zelf het aantal jaren invullen en u mag zelf bedenken waar u over wilt praten. Waar u dan zelf bent, hoe Bolsward er uit ziet, wat u wenst wat er dan gerealiseerd is. Laat uw fantasie de vrije loop. Denk aan de babbelbox van de aloude “man bijt hond” uitzendingen. De leukste verhalen gaan we uitzenden op TV Bolsward. En het leukste verhaal maakt kans op een leuke prijs. Maar daarover hoort u later meer.

Daarnaast kunnen alle volwassen leden van de bibliotheek Bolsward vanaf 1 november weer hun gratis boek ophalen in de bibliotheek. Deze keer een bundel met korte verhalen en daarbij voor Fryslân een aantal Friese verhalen.

Dus wilt u vertellen hoe u Bolsward ziet in de toekomst? Kom dan op woensdag 11 november van 16.00 tot 17.30 uur. Donderdag 12 november en vrijdag 13 november kan dit van 14.30 tot 16.30

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.