Sam Toepoel laat zijn haar twee jaar groeien voor Haarwensen

Toen Sam Toepoel 9 jaar was stelde hij zich ten doel om zijn haar te laten groeien tot het moment dat hij het kon doneren aan stichting Haarwensen.

Vorige week, twee jaar later, was het haar lang genoeg om het te laten afknippen door Anita Haarsma van Hairstyle Haarsma. Nadat Sam zelf in het ziekenhuis had gelegen vanwege een ernstig ongeval en hij hierna zelf door de Brandwonden Stichting en Stichting de Opkikker een mooie dag had gekregen wilde hij ook graag iets terug doen voor zieke kinderen.

Hij wist eigenlijk niet meteen iets om te doen totdat een klasgenootje zijn haar liet groeien voor Stichting Haarwensen. Dit vond Sam zo’n goed idee dat hij toen besloot om dit ook te gaan doen. Het duurde vervolgens ruim 2 jaar totdat het lang genoeg was. Vooral de laatste centimeters duurden lang. Maar Sam is enorm blij dat hij op deze manier zieke kinderen kon helpen.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.