Salko Rokic 2e dan judo en geregistreerd judo-leraar

Wommels- afgelopen zaterdag heeft Véronique Akkermans de eer gehad om aan Salko Rokic het toegekende diploma judo-leraar en de daarbij behorende 2e dan judo uit te reiken.

Salko is, vanwege de oorlog in Sarajevo, als vluchteling in ons land gebleven na deelname aan de EK-team voor judo. Hij heeft na een aantal zware jaren een verblijfsstatus ontvangen en is neergestreken in Sneek, waar hij met zijn vrouw en kinderen woont.

Om een lang verhaal kort te maken. Zijn judo-hart bleef spreken en nadat zijn zoon Omar op judo kwam, is Salko als judoleraar aan het werk bij Sportcentrum Akkermans. Salko geeft al een aantal jaren trainingen en judo-lessen met al vele successen als gevolg. 

De registratie van zijn diploma en 2e dan bij de Judo Bond Nederland is een erkenning voor hem en is afgelopen zaterdag gevierd in Wommels.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.