Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward

Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward is een Kledingwinkel gelegen aan Appelmarkt 12 in Bolsward.

Meer informatie over Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward in Bolsward

Sake Store heeft verschillende acties en initiatieven om klanten te inspireren en betrokken te houden. Ze vragen klanten om hun Sake Store outfit te delen op Instagram en Facebook met de hashtag #sakestorestyle. Daarnaast kunnen klanten zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, trends, nieuwe collecties en het laatste nieuws. Nieuwe abonnees ontvangen ook €5,- shoptegoed. De winkel heeft een goede reviewscore en biedt klantenservice.

Wil je weten wat Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Sake Store Fashion & Shoes - Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sake Store Fashion & Shoes – Bolsward

Bezoekers bekeken ook