Sagan wordt ingevlogen voor Enecotour

BOLSWARD – Wereldkampioen Peter Sagan komt met een privéjet naar Nederland om in Bolsward aan de start van de Eneco Tour te verschijnen. Dat heeft de organisatie van de etappekoers geregeld.

De etappe in Bolsward is op 19 september, een dag na de wegwedstrijd van de Europese kampioenschappen in het Franse Plumelec. De Slowaak wil graag aan beide wedstrijden meedoen, waardoor de organisatie van de Eneco Tour tot deze oplossing is gekomen.

Sagan ontbreekt wel tijdens de ploegenpresentatie in Bolsward, maar dat is geen probleem voor wedstrijdleider Discart. ,,Voor bepaalde renners moet je zoeken naar de beste oplossingen om beide programma’s te kunnen combineren en kan je wel een uitzondering maken. We zijn blij dat Sagan hier start. Hij is toch een smaakmaker voor onze wedstrijd.”

Foto via Facebook Peter Sagan

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.