Ruud Haringa Tweewielers

Ruud Haringa Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Grote Dijlakker 58 in Bolsward.

Meer informatie over Ruud Haringa Tweewielers in Bolsward

De website van Ruud Haringa Tweewielers is momenteel in onderhoud, waardoor niet alle informatie volledig en/of juist is. Er is momenteel een actie genaamd "Back 2 school", waarbij zowel tweedehands als nieuwe fietsen met kortingen tot wel 25% worden aangeboden. Daarnaast zijn er tweedehands elektrische fietsen beschikbaar voor ongeveer € 350,00, met een bereik van ongeveer 40 kilometer. Het aanbod van tweedehands fietsen verandert dagelijks, maar als de gewenste fiets er niet tussen staat, kan er contact worden opgenomen. De winkel is gevestigd in Bolsward en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00 uur, en op zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.

Wil je weten wat Ruud Haringa Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruud Haringa Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruud Haringa Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruud Haringa Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Ruud Haringa Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruud Haringa Tweewielers

Bezoekers bekeken ook