Ruim €20.000,- aan nog niet betaalde boetes geïncasseerd

Afgelopen week liep in de Eenheid Noord-Nederland de estafette actie van de Politie Nederland met betrekking tot executie.

Hiermee wordt uitvoering geven aan een opgelegde straf door boete te laten betalen of ingesloten te laten worden. In het werkgebied van de politie Sneek e.o. resulteerde dit in de aanhouding en insluiting van 9 personen die gezamenlijk nog 200 dagen gevangenisstraf moesten uitzitten.

Daarnaast werd voor € 20.459,- aan (inmiddels langdurig) uitstaande boetes geïncasseerd. De achterstand met betrekking tot de ten uitvoer legging is hiermede ingelopen en nieuwe veroordelingen zullen zo spoedig mogelijk door de politie worden afgehandeld.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.