Ruim 180 km hardlopen in 24 uur

De 44 jarige Silvio Teunissen uit Bolsward heeft afgelopen weekend mee gedaan aan het Nationaal Kampioenschap 24 uur hardlopen in Steenbergen. 

Hij liep in 24 uur tijd 183,139 meter. In Steenbergen lopen de deelnemers over een afgezet parcours van 2,5 km. In totaal liep hij deze ronde 79 keer.

 Silvio is super tevreden:”183 km debuterend op de 24 uur met deze omstandigheden is meer dan goed. Zesde op het NK en achtste overall, dik tevreden dus”. 

Langere afstanden lopen is voor Silvio geen probleem. Hij stond in 2013 aan de start van de 100 km in Winschoten en liep die afstand in 9 uur 51 minuten en 19 seconden. Een jaar eerder deed hij dit nog in 11uur 04 minuten en 7 seconden. Zaterdag en zondag gaat het niet om tijd maar om de afstand. 

Silvio’s zoon Sonny heeft in Steenbergen de zes-uurs wedstrijd nog gelopen en liep 60 km.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.