RugZorg Kliniek overgenomen

De RugZorgKliniek in Bolsward is overgenomen door Myriam Delamarre. Ze  is aangesteld als nieuwe chiropractor in de praktijk in Bolsward.

Delamarre (28) is afgestudeerd in de chiropractie in Toulouse. Na ervaring te hebben opgedaan in  haar eigen praktijk in Parijs, gaat zij nu aan de slag in Bolsward. Wolter Otten, directeur van de RugZorgKliniek: ‘”Wij zijn bijzonder ingenomen met de aanstelling van Myriam Delamarre. Zij heeft veel ervaring en een enorme kennis van zaken op het gebied van chiropractie”.

Bij de RugZorgKliniek werken chiropractoren met verschillende nationaliteiten. Met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen, Emmeloord, Oosterwolde en Bolsward en sinds kort ook in Meppel, is het de grootste kliniek voor chiropractie in Noord-Nederland.

‘Ik wil graag anderen helpen, daarom koos ik voor een medisch beroep. Na het drukke chaotische Parijs, ben ik op zoek gegaan naar rust, natuur en paarden, dat heb ik hier in Bolsward gevonden. De Nederlandse cultuur en haar inwoners hebben me betoverd en ik wil hier graag blijven.’’, aldus Delamarre.