Rotary Bolsward organiseert goede doelen wandeltocht, Boalsert op ‘e strún

In de nacht van 27 op 28 oktober kunnen deelnemers aan Boalsert op ‘e strún zich al wandelend laten verrassen door steegjes, gebouwen, bedrijven en andere plekjes in Bolsward waar je normaal gesproken niet komt.

Speciaal voor deelnemers van Boalsert op ‘e strún gaan deuren open die normaal niet open gaan. Onderweg geniet je van muziek, kunst en cultuur die door de samenwerkende lokale bedrijven, (wijk)verenigingen en organisaties belangeloos wordt aangeboden. Het is een 6 kilometer lange wandeltocht voor jong en oud. De volledige opbrengst gaat naar Bolswarder goede doelen. Het is dit jaar de eerste editie. Bij succes wordt het misschien een terugkerend evenement.

De route blijft een verrassing. Het goede doel wordt in juli bekend gemaakt. Deelnemende partijen mogen daarvoor ideeën aanleveren bij Rotary Bolsward. Daarnaast staat bij de start- en finishplaats op het Broereplein op 27 oktober een wensboom waarin deelnemers hun wens kunnen ophangen. Verdeeld over het jaar gaat de Rotary Bolsward daar een aantal van vervullen. Bij de start van de tocht kunnen deelnemers een houdbaar product inleveren voor de Voedselbank. Het is daarmee een tocht voor en door Bolswarders.

Kaarten voor deelname kunnen vanaf 1 juni worden gekocht bij vier adressen in de stad: A.P. van de Feer, de HEMA, Poeisz Bolsward en Max Mannenmode.

Deelname is € 12,50 contant.Aan de wandeltocht kunnen 1000 deelnemers meedoen. Wees er dus snel bij! Zie voor actuele informatie Facebook  Boalsert op ‘e strún. Vragen kunt u mailen naar boalsertopestrun@gmail.com.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.