Roofoverval Heechhoutpad

De politie is op zoek naar de mannen die in de nacht van zaterdag op zondag een andere man hebben overvallen.

Een 29 jarige Bolswarder liep rond 03.00 uur vanaf de Harlingerstraat naar het Heechhoutpad.Bij het oversteken van de Sint Jozefbrug werd hij plotseling en zonder aanleiding tegen de grond gewerkt door twee achterop komende mannen.

Het slachtoffer overhandigde zijn beurs en hieruit werd een geldbedrag weggenomen, waarna de beide verdachten vluchtten in de richting van de Harlingerstraat. Volgens het slachtoffer hadden beide verdachten bivakmutsen op en beiden een donkere baseball pet met opschrift “New York Yankees”. Alleen het woord “geld” werd door de verdachten gebruikt. Volgens slachtoffer waren er verder geen getuigen in de buurt. Toch hoopt de politie dat er iemand is die hen van relevante informatie kan voorzien. Dit kan via 0900 – 8844 of anoniem 0800 – 7000.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.