Rommelmarktbezoekers "sneupen" mooie opbrengst bij elkaar

De opbrengst van de rommelmarkt van de gereformeerde en hervormde gemeente heeft €9643,20 opgebracht.

In totaal kwamen zaterdag 800 bezoekers naar de de voorjaarsrommelmarkt en dat is iets minder dan in andere jaren maar de rommelmarktcommisie is zeer tevreden over de opbrengst die dit jaar naar Local Dreamers gaat.

Local Dreamers is in 2011 opgezet door Jesse van de Woestijne en Aldert Schriemer zij zijn afgerijst naar Ecuador om te kijken wat we vanuit Nederland kunnen betekenen voor de minder bedeelden in dit land.eenmaal in Ecuador kregen ze veelvuldig de vraag of ze de bewoners van het arme zuiden van Quito (de hoofdstad van Ecuador ) ook Engels konden leren.na een korte tijd heeft Local Dreamers dan ook een Engelse school op gezet. het project is een groot succes gebleken, waarbij we momenteel meer dan 30 kinderen & volwassen Engelse les geven. Door het beter beheersen van de Engels taal liggen de mensen (in de toekomst) beter in de arbeidsmarkt en is de kans op een baan groter.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.