Rolstoelfiets voor 't Buurtsje

Enkele weken geleden was het zover, Lammert de Vries leverde de roltoelfiets voor locatie ’t Buurtsje.

Deze fiets werd ons geschonken door Stichting Hendrick Nannes Catrijn Epes, Stichting Sint Anthony Gasthuis, Stichting het Weeshuis en Fonds Bolsward Dronrijp. Waarvoor heel veel dank!

Een lang verwachte droom in vervulling.
We kijken uit naar een prachtig voorjaar om met onze cliënten met rolstoel en al op de fiets naar de winkel te gaan, maar ook om even buiten de stad te fietsen.

De fiets is met trapondersteuning, dus prima te doen voor personeel, familieleden en misschien een aantal nieuwe vrijwilligers? Neem gerust contact met ons op. De kinderziektes van ketting eraf als je al schakelend achteruit trapt hebben we inmiddels als opgelost. De medewerkers van locatie ’t Buurtsje hebben de fiets inmiddels getest.

Zo’n mooi kado van de Bolswarder stichtingen gunnen we meer mensen uit Bolsward en omgeving, daarom van ons ook het gebaar: wil je de fiets eens lenen? Neem gerust contact op met locatie ’t Buurtsje 0515-577059 wanneer u interesse heeft.

Ook als u als vrijwilliger beschikbaar bent en bijvoorbeeld eens per 14 dagen een uur zou willen fietsen; welkom!

Met vriendelijke groet,
Anneke Vellinga en Titia Hooghiemstra

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.