Roeline Yska behaalt zilver bij plaatsingswedstrijd FK turnen

Zaterdag 22 april vond de tweede plaatsingswedstrijd plaats in Nieuwehorne. Marrit Louwsma nam deel in Junior E. Ze behaalde een hoge score aan de brug, maar kwam ten val van de balk met de radslag. En belandde hierdoor net naast het podium op de 4e plaats.
Roeline Yska nam deel in senior E. Zij turnde een zeer strakke en stabiele wedstrijd. Ze haalde de hoogste, maar liefst 12.100 op de evenwichtsbalk. Dit werd beloond met een mooie zilveren medaille.
Janita de Jong nam deel in junior F. Ze turnde een stabiele wedstrijd, bleef met het boogje op de evenwichtsbalk, maar kwam te kort voor een medaille. Zij werd 9e.
Alle drie de turnsters hebben zich geplaatst voor het Fries Kampioenschap op 18 juni in Joure. Hier zullen ze strijden om de Friese titel.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.