Rob Meyer exposeert in Exmorra

Woensdag 25 oktober om 13:00 opent Rob Meyer zijn expositie van prachtige beelden en indrukwekkende schilderijen bij Galerie Staal & Steen te Exmorra.

Na in de jaren ’70 de Gerrit Rietveld Academie, afdeling Vrije Grafiek, doorlopen te hebben, besloot Rob dat hij geen enkele concessie wilde doen t.a.v. zijn kunst.

Derhalve nam hij zich voor om middels allerlei baantjes zijn mijn onderhoud te gaan voorzien en zijn verdere tijd te besteden aan zijn kunsten.

Hij had diverse exposities, maakte boekillustraties, ontwierp logo’s en boekomslagen.

Daarnaast gaf hij les aan beginnende en meer ervaren leerlingen en was uiteindelijk werkzaam binnen de grafische sector.

Na zijn verhuizing van Lelystad naar Leeuwarden, kreeg hij een gezin met 2 kinderen en er moest brood op de plank komen.

Aangezien hij al in bands speelde, besloot hij om helemaal als soloartiest aan de slag te gaan, hetgeen hij tot op heden nog steeds doet.

Maar nu de kinderen de deur uit zijn, komt er tijd vrij om de kunstenaar in hem eindelijk helemaal los te laten. Sinds een jaar volgt hij beeldhouwlessen bij Anna AkkeFopma en doet de gelegenheid zich voor om zijn werken in Exmorra te exposeren.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.