Rijwielhandel De Kroon voorlopig gesloten

Bolsward – Zowel de winkel als werkplaats van Rijwielhandel De Kroon blijven voorlopig gesloten.

De aangeslagen maar vastbesloten Freddy Kroontje laat daags na de verwoestende brand van zaterdagavond weten er alles aan te zullen doen om zo snel mogelijk een nieuwe werkplaats in te richten. De korte maar felle brand verwoeste niet alleen het pand maar ook een deel van de ziel van de fietsenmaker. “Het is hartverwarmend om alle reacties te zien die we binnenkrijgen, dat voelt goed en maakt ons sterker om vooral door te gaan”: Aldus Kroontje.

Reparatiefietsen

Naast de verwerking van de brand en het zoeken naar een nieuwe ruimte is ook de focus gericht op het contact maken met de mensen die hun fietsen ter reparatie hadden gebracht bij De Kroon. De gegevens van die klanten zijn door de brand verloren gegaan. “Het is daarom belangrijk dat deze klanten via de mail contact met ons opnemen zodat we verdere afspraken en eventuele schadegevallen door de brand kunnen bespreken”Aldus Kroontje. Via dit e-mail adres kan men de medewerkers van De Kroon bereiken, vermeld hierin uw naam, welke fiets u ter reparatie had gebracht en uw telefoonnummer. Er zal dan een afspraak met u gemaakt worden voor de verdere afwikkeling van de zaak. “Kroontje:”We zullen heel hard ons best doen om een goede oplossing te vinden voor onze gedupeerde klanten”.

Het ondernemersechtpaar wordt gesteund door familie en vrienden en ervaren alle reacties als hartverwarmend. Ze willen dan ook iedereen bedanken voor de hulp en steun. “De komende periode zal in het teken staan van verwerking en in de wederopbouw zodat we zo snel mogelijk weer klaar kunnen staan voor onze klanten.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

2 reacties

  1. Anton vd Weide schreef:

    Het is erg triest dat de Familie Kroontje deze brand net in dit weekend overkomt, maar een geluk bij een ongeluk is natuurlijk wel dat er geen gewonden zijn gevallen.
    Het winkelpand ernaast van de jonge onderneemster Solé Rinsampessey is natuurlijk hierdoor ook zwaar aangetast, is daar al wat meer over bekend ?

  2. Greetje Bakker schreef:

    Enorm geschrokken van het nieuws wat er gebeurd is. Een fietsenfabriek waar we altijd met plezier komen. Een alles verwoestende brand, legt alles in het als. Heel veel sterkte om dit te verwerken. Freddy en verdere familie we steunen jullie

Geef een antwoord