Rijwielhandel De Kroon sponsor Bolswarder wielrenner

Afgelopen donderdag 11 januari ontving de Bolswarder wielrenner Philip Sijbrandi uit handen van Freddy Kroontje van Rijwielhandel De Kroon uit Bolsward, een gloed nieuwe Trek Madone racefiets.

De 16-jarige Philip, fietsend voor wielervereniging Kapenga Home Center uit Drachten, komt de komende twee seizoenen uit in de categorie Junioren bij de landelijke wegwedstrijden. De 4VWO student van het Bogerman wil niets liever dan van zijn hobby zijn beroep maken. Erg blij is hij dan ook dat Rijwielhandel De Kroon hier een steentje aan bij draagt.

Als voorbereiding op het wegseizoen, rijdt Philip ’s winters veldritwedstrijden. Komende zondag staat hij dan ook aan het vertrek van het NK veldrijden welke plaats vindt in Surhuisterveen, voorafgaand aan de wedstrijd van de profs.

Freddy Kroontje hoopt dat de samenwerking leidt tot meer reclame voor het prachtige merk Trek, waarop o.a. Bauke Mollema ook fietst. Daarnaast zijn Freddy en diens vriendin Geeske groot liefhebbers van de wielersport. Erg content zijn ze dan ook met het feit dat een fiets van Rijwielhandel De Kroon in het peloton rond rijdt.

 

 

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.