Rijwielhandel De Kroon opent nieuwe winkel

Bolsward – Rijwielhandel De Kroon is vrijdagmiddag heropent aan de Dijkstraat.

De plannen voor de verbouwing waren er al maar werden in september ruw verstoord door de brand in de werkplaats van Freddy Kroontje. De schade aan het pand was groot maar het pronkjuweel, de oude antieke ladekast, bleef behouden. Mede dankzij het restauratiewerk van Pieter van der Werf kreeg de kast een ereplaats in de nieuwe winkel.

De werkplaats werd tijdelijk ondergebracht op de binnenplaats direct naast het uitgebrande pand. Mede dankzij familie en vrienden kon daar onderdak maar wel in de buitenlucht verder gewerkt worden.

De afgelopen weken stonden in het teken van de verhuizing maar ook van het vader worden. Zijn vriendin beviel van Gers Calvin.

De voormalige fietsenwinkel wordt tijdelijk het onderkomen van Intence Womanswear, dit in verband met een verbouwing van de kledingzaak.

Lees ook: Korte felle brand verwoest werkplaats Rijwielhandel De Kroon

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.