Rijwielhandel de Kroon MTB-Clinic voor beginnende en ervaren mountainbikers

Rijwielhandel De Kroon organiseert voor de liefhebbers een MTB Clinic in Gaasterland.
De clinics zijn verdeeld over 2 niveaus en worden gehouden op een zondag ochtend van 08:30 tot 12:00 of 14:00 uur (afhankelijk van het niveau). Tijdens de clinics wordt er veel aandacht besteed aan de techniek en het omgaan met je fiets, wanneer iedereen dit goed onder de knie heeft wordt er een leuke tocht gefiets in de bossen van Gaasterland of over de officiele mountainbike route in Appelscha. De clinics worden gegeven door twee ervaren mountainbikers die er absoluut een mooi feest en leerzame dag van gaan maken.

Niveau 1:
Deze clinic is geschikt voor de beginnende mountainbiker. Hier gaan we letten op techniek, het omgaan met de fiets en behendigheid, met als afsluiting een mooie route door de bossen van Gaasterland.


Programma:
08:30 Verzamelen bij Rijwielhandel de Kroon met koffie/thee
09:00 Vertrek richting Gaasterland
11:30 Afsluiting van de clinic met koffie/thee, een broodje en soep
12:00 Vertrek richting Bolsward
Data:
Zondag 8 november 2015Prijzen:
€ 27,50 p.p incl. Bidon en sportdrank
€ 50,- p.p. incl. Mountainbike, helm, bidon en sportdrank

Inschrijven kan via info@rijwielhandeldekroon.nl of vul op de website het contact formulier in.
Vermeld hierbij of het gaat om niveau 1 of 2, welke datum en of je in bezit bent van een eigen mountainbike/helm of niet.
Helm is verplicht.
Wanneer er te weinig deelname is bij een bepaalde datum, kan het zijn dat we gaan schuiven, maar dit gaat altijd in overleg en ruim van te voren.

 
 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.