Rijwielhandel de Kroon in het teken van de Eneco Tour

Rijwielhandel de Kroon staat ook dit jaar in het teken van de Eneco Tour. Vorig jaar was al een groot succes, niet alleen voor de wielrenners maar ook voor de toeschouwers. Dit jaar wordt het nog groter opgezet.
Als fietsspecialist en liefhebber is het bedrijf daarom ook goed vertegenwoordigd aankomend weekend.
Zaterdag en zondag stellen we een mooi aantal elektrische fietsen en mountainbikes beschikbaar, waar iedereen een testritje op kan maken. Dit gaat vanuit de Trek-stand in het centrum.

Zaterdagmiddag werkt Rijwielhandel de Kroon mee aan de modeshow. Elke winkelier loopt voorop met de allernieuwste fiets van het merk Trek. Denk hierbij aan de mooiste E-bikes, mountainbikes, stadsfietsen, sportfietsen en racefietsen, waaronder een fiets speciaal gemaakt en gebruikt door niemand minder dan Fabian Cancellara!

Ook kun je zelf plaats nemen op een racefiets en het in een spannend spel opnemen tegen je vrienden! Wie is er het snelst en gaat met een leuke prijs naar huis? Rijwielhandel de Kroon zorgt ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen tijdens het weekend van de start van de Eneco Tour!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.