Rijwielhandel de Kroon in actie voor de Hartstichting

Zondag 10 april organiseert Rijwielhandel de Kroon in Bolsward “De Kroon toertocht” voor de Hartstichting. Rijwielhandel de Kroon draagt zo bij aan de strijd van de Hartstichting in het eerder herkennen en opsporen van hart- en vaatziekten.

Het is een fiets en/of step toertocht van 80km voor het goede doel om een steentje bij te dragen. Maar natuurlijk ook om een leuke, gezellige en sportieve dag te beleven. U kunt zich aanmelden via www.rijwielhandeldekroon.nl/contact en dan krijgt u van ons een bevestiging via de mail.

De kosten bedragen € 10,00 en zullen in het geheel ten goede komen aan De Hartstichting. We starten in Bolsward bij Rijwielhandel de Kroon (Skilwyk 8 te Bolsward) en rijden in pelotonvorm een mooie tocht van 80km. Onderweg is een verzorgingspost met eten, drinken en EHBO. De tocht is bedoeld voor fietsers of steppers die het leuk vinden om zondag 10 april een tocht te maken van 80km.

Groot succes
In 2015 hebben we de aftrap gehad met de De Kroon toertocht en dit was boven alle verwachtingen een groot succes! We zijn begonnen met een persoonlijk verhaaltje van 1 van organisatoren, die zelf getroffen is door een hartaanval. Dit verhaal heeft op iedereen een grote indruk gemaakt en we zijn dan ook blij dat hij zelf zijn eigen verhaal heeft kunnen vertellen.

Onverwacht
Veel mensen die getroffen worden door een hart- of vaatziekte hebben vooraf geen duidelijke klachten. Zo had ongeveer de helft van de mensen met een hartinfarct of hartstilstand vooraf vage waarschuwingssignalen. De gevolgen kunnen dodelijk zijn of het leven van slachtoffers, dierbaren en omstanders van de ene op de andere dag drastisch veranderen door blijvende schade aan hart of hersenen. Hart- en vaatziekten moeten eerder worden herkend zodat tijdig ingrijpen mogelijk is. Voordat mensen onnodig overlijden of chronisch ziek worden. Hiervoor is meer wetenschappelijk onderzoek nodig. Deze actie draagt bij aan het bereiken van dit doel. Want elke dag telt.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.