Reunie oud Bolswarders en Bolswarders

Tijdens de Heamieldagen werd de reünie voor oud Bolswarders en Bolswarders  georganiseerd. Melis van der Sluis kwam vanuit Nieuw Zeeland terug naar Bolsward en was daarmee “de oliekoek” die de meeste kilometers had afgelegd om terug te komen in “oos stadsie”.

 

Men kon deze dag bij praten met familie vrienden en oude bekenden. Velen zagen oud klasgenoten, straatgenoten, vriendinnen of vrienden van weleer terug. En dat maakte het tot een gezellige dag. Die begon met koffie met gebak in de sporthal. Waarna men ’s middag de stad in kon om een bezoek te brengen aan de Sint Franciscuskerk, Sonnema of Ûs heit. Er was de gelegenheid voor rondwandelingen met een stadsgids of een rondvaart door de grachten. Ton Visser maakte een verslag van deze dag. Ook sprak hij met Melis van der Sluis, Piet Draaisma en Rinus Jorna.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.