Retailer vd maand Primera Bolsward trakteert op een ijsje bij Puur Bolsward

Primera Bolsward is door PostNL verkozen tot Retailer van de maand maart. De jury was onder de indruk van het enthousiasme en de inventiviteit van ondernemer Niels Engelmoer en zijn medewerkers.

Inventief vond de jury vooral het meegeven van kleine boekjes met daarop de voordelen van de winkel en assortiment. De boekjes, aan de creatieve geest ontsproten van grafisch ontwerpster Nynke Lootsma uit Bolsward, geven Engelmoer en zijn medewerkers mee aan klanten met daarin hun track & trace verzendbewijs.

Het PostNL-servicepunt in Primera Bolsward is een full-service en daardoor drukbezocht postkantoor. “We zijn zo enthousiast als wat en we gooien er nog wel eens een vleugje humor tegenaan waardoor klanten de drukte kunnen aanvaarden”, zo is Engelmoer trots op zijn team.

“Daarnaast zijn we 6 dagen in de week al om 8 uur ’s ochtends open, ook op maandag, waardoor we de drukte spreiden”, zo besluit de gedreven ondernemer.

Om de uitverkiezing met hun klanten te vieren zit er vanaf woensdagmiddag een bonnetje voor een GRATIS IJSJE bij PUUR Bolsward in de boekjes. De bonnetjes worden meegegeven aan klanten die bij PostNL een (betaalde of onbetaalde) handeling laten verrichten en tegelijkertijd een Primera aankoop doen. Er geldt geen minimumbedrag voor die Primera aankoop en het geldt voor het gehele assortiment.

De bonnetjes voor een gratis ijsje bij PUUR Bolsward worden, zolang de voorraad strekt, t/m zaterdag 23 april uitgedeeld.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.