RES verliest in Aldeboarn

Afgelopen zondag moest het 1e van de voetbalvereniging R.E.S. op bezoek bij de lijstaanvoeder Oldeboorn. Dat dit op voorhand al een moeilijke uitwedstrijd zou zijn, Oldeboorn of zoals de plaatselijke bevolking zegt Aldeboarn kon ook nog eens periodekampioen worden, was al duidelijk.

Maar door de afwezigheid om verschillende redenen van maar liefst 8 selectiespelers (Frans, Maarten, Rinse, Dennis, Cas, Pieter Derk, Wilfred en Ronald), werd het er niet makkelijker op.
Het ontbreken van bovengenoemde spelers werd opgevangen door de inbreng van 4 spelers uit de jeugd(Jesse Bons, Wessel Mulder, Jochum vd. Werf en Arjen Ludema), waar RES als vereniging zeer trots op mag zijn. Want naast deze 4 spelers die nu mee waren, 3 stonden ervan in de basis, staan er nog wel een paar klaar om dit seizoen hun debuut te mogen maken in de hoofdmacht.
Dat de wedstrijd met 5 – 1 verloren ging, ruststand van 3 -1 met een goal van Arjen, lijkt misschien zwaar (Oldeboorn was in alle opzichten een maatje te groot), maar de technische leiding, vandaag in handen door de afwezigheid van Loek in handen van Gerben en Larry, en de toch weer in grote getalen opgekomen RES supporters kunnen terug zien op een hele positieve zondag met veel perspectief voor de 2e helft van het seizoen.
Terugkijkend naar de 1e helft van het seizoen, de winterstop breekt nu aan, mag iedereen die RES een warm hart toedraagt zeer trots zijn. Want op de ranglijst zien we het 1e op een gedeelde 4e plaats staan met 21 punten uit 13 wedstrijden, 7 gewonnen partijen en 6 verloren, en een doelsaldo van 30 voor en 27 tegen. Zowaar een perfekte prestatie die ook nog gepaard gaat met veel plezier en vermaak en  daarom ook veel vertrouwen geeft aan een mooi vervolg in het jaar 2015.
Rest uw verslaggever alleen nog iedereen fijne feestdagen toe te wensen en wil ik hieronder nog de selectie van afgelopen zondag vermelden:
Colin Kruishaar, Ronald Nelemans, Paul van der Werf, Rob van der Woord, Jurrien Huitema, Henk Koster,
Jesper Landskroon, Jos Noorman, Jorrit van Veen, Wessel Mulder, Jochum van der Werf, Arjen Luddema,
Jesse Bons en Remco Wierema.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.