RES stapt uit JV Bolsward

De samenwerking tussen RES en JV Bolsward is aan het einde van dit seizoen voorbij. RES die anderhalf jaar gelden in de samenwerking stapte deed dit omdat ze zelf te weinig spelers hadden bij de A en B junioren,dit meldt Omrop Fryslan.


RES wilde de C junioren buiten de samenwerking houden maar CAB en Bolswardia willen nu ook op C niveau samenwerken. En dat is de reden dat de samenwerking aan het einde van het seizoen stopt. JV Bolsward vindt het besluit van RES onverstandig. Ook de fusie besprekingen laat RES aan zich voorbijgaan. Ze vinden dat er voldoende gronden zijn om door te gaan als zelfstandige club en dat er voldoende ruimte is in Bolsward voor twee voetbalverenigingen.  Ook vinden ze dat er voldoende jeugd is voor een gezonde toekomst.  Bolswardia en CAB betreuren de keuze van RES en gaan samen verder om tot een fusie te komen. 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.