Bolswarders in actie met “Serious Walk”

Vorig jaar hebben  RES leden zich ingezet voor de actie Serious Request van 3FM. Het ingezamelde geld is toen onder barre weersomstandigheden lopend naar Leeuwarden gebracht door Ilse de Jong, Picabo Tienstra, Esther Jorritsma, Cor Bekema en Wilfred de Bruijn. Een mooie prestatie die ook door Giel Beelen zeer gewaardeerd werd.

Dit jaar willen we een topprestatie neer zetten door opnieuw naar het glazen huis te lopen. Doordat het glazen huis in Haarlem staat, betekent dit dat we 118 km moeten lopen, ongeveer 24 uur lang. We zullen dit in estafette vorm doen waarbij steeds 2 of 3 mensen lopen die dan na 5 of 10 km worden afgelost door de anderen. Er zal dan ook een busje meerijden waarmee de overige lopers vervoerd kunnen worden. Johan de Jong en Robert Tienstra zijn de chauffeurs van het busje dat gesponsord wordt door QBUZZ. Esther Jorritsma zal voor het ontbijt zorgen en Paul de Bruijn gaat mee als ondersteuning.

Het zou een topprestatie zijn en wat is dan leuker om ook een mooi bedrag mee te kunnen nemen voor de actie Serious Request.

We houden dit jaar géén speciale acties. Op de bar in de RES kantine en SC Bolsward kantine en bij Frans’ Hollands Eethuis staat een bus waarin u geld kan doneren maar u kunt ook het geld rechtstreeks aan één van de lopers geven.

Zaterdag 20 december vertrekken we rond 13.00 uur vanaf Frans’ Hollands Eethuis en we hopen dat we de volgende dag rond 13.00 uur in Haarlem te zijn. De lopers zullen voordat ze vertrekken eerst worden voorzien van soep en broodjes en de spieren worden los gemasseerd door Coby Faber.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.