RES 3 wint laatste derby tegen Sneek

Ook voor het 3e van onze mooie voetbalvereniging is het aftellen begonnen. Na al de laatste stadsderby gespeeld te hebben, stond afgelopen zondag de altijd beladen derby tegen Sneek op het programma.

De scherpe kantjes zijn er de afgelopen jaren wel wat afgegaan, maar toch is het altijd lekker om
van Sneekers te winnen. En zeker nu, omdat het zoals het er waarschijnlijk naar uitziet ,dit de laatste is geweest. Ook voor het 3e werd het een bijzondere en in vele opzichten een historische dag om niet snel te vergeten. Vooraf aan de wedstrijd werden de ploegen van RES en Sneek verwelkomt door een erehaag van RES 1 spelers en begeleiders met het daarbij gebruikelijke rook -en slingerwerk.

Ook door de aanwezigheid van vele fotografen en een cameraploeg, kwam het besef bij de ploeg naar boven, dat er toch wel wat meer gevraagd werd vandaag, dan alleen maar even een potje voetbal. En met de aanwezigheid van het massaal opgekomen publiek waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooi en bijzondere middag. Dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt is alom bekent, maar dat 2 “zwaluwen” aardig in richting komen bleek afgelopen zondag, want het 3e pakte met mooi en goed voetbal en met veel strijd en passie een mooie en zeer verdiende 3 – 0 overwinning.

Wilt u het 3e nog eens live aanschouwen, de kans is nu nog aanwezig, dan verwijs ik u naar de site voor het programma. As. zondag 17 mei wordt er uitgespeeld bij Bakhuizen, aanvang 12.00.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.