RES 3 weet wel te winnen van Bakhuizen

Wat het eerste helaas dit seizoen niet is gelukt, namelijk 2 maal verlies in de competitie en 1 maal verlies voor de beker, heeft afgelopen zondag het 3e wel voor elkaar weten te krijgen; winst op Bakhuizen.

Na eerder dit seizoen thuis gelijk te hebben gespeeld, namen de mannen de 3 punten mee terug naar Bolsward. Leek het eerder in de week nog een zware opgave te worden om voldoende spelers beschikbaar te krijgen, het seizoen duurt voor sommige net iets te lang, naderhand bleken deze zorgen ongegrond.
Na nog een hectische vrijdag en zaterdag stonden er uiteindelijk 16 man klaar voor vertrek naar Bakhuizen, voor misschien wel, wat eventueel achteraf zal blijken een historische wedstrijd.
Ik hoor u denken waarom. Het geval is namelijk zo, dat er nog officieel 2 wedstrijden zijn te spelen
voor het 3e, een uitwedstrijd op 31 mei bij Warga uit en een nog niet vastgelegde wedstrijd thuis tegen GAVC. Gezien het feit dat, datzelfde GAVC komende week waarschijnlijk kampioen word en de wedstrijd nog niet op het programma staat en Warga de laatste weken problemen heeft om voldoende spelers op het veld te krijgen, kan het zomaar zo zijn dat de wedstrijd Bakhuizen 3 – RES 3 de boeken ingaat als
de allerlaatste officiele seniorenwedstrijd van de voetbalvereniging RES.

De wedstrijd werd uiteindelijk met een verdiende 1 – 2 overwinning afgesloten en de ook hier weer talrijke RES supporters kregen een mooie partij voetbal aangeboden. Na afloop werd het RES lied nog uit volle borst in de box ten gehoren gebracht en konden alle mensen die RES 3 een warm hart toedragen, terugzien op een mooie en zonnige voetbalmiddag, maar in het achterhoofd meenemend naar
Bolsward; wat is het toch verdomde jammer dat dit moet stoppen.

(archieffoto)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.