Rentex Floron en Bedrijfswagen Service Friesland (BSF) gaan partnership aan

Bolsward-Afgelopen week is de samenwerking tussen Rentex Floron en BSF bezegeld. Richard Mulder, productie manager bij Rentex Floron en Anne Bijker, directeur van BSF ondertekenden vorige week de officiële samenwerkingsovereenkomst. Twee Bolswarder bedrijven die innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

De samenwerking tussen Rentex Floron en BSF bestaat al behoorlijk wat jaren. We proberen als familiebedrijf samenwerking te zoeken met de lokale markt en waren op zoek naar een betrouwbare partner die ons niet alleen kan voorzien van nieuwe, milieuvriendelijke vrachtauto’s maar ook het onderhoud, service en reparatie op een snelle en vakkundige manier uit kan voeren. Daarnaast bestaat ons wagenpark grotendeels uit DAF vrachtauto’s en opleggers en is BSF officieel DAF-dealer, aldus Richard Mulder.

Ook BSF is enthousiast met dit langdurige partnerschap. Anne Bijker: “Wij zijn verheugd Rentex Floron als partner en klant te mogen verwelkomen. We proberen met onze expertise mee te denken om de doelen die Rentex Floron zichzelf heeft gesteld te realiseren”. Rentex Floron probeert de milieubelasting zoveel mogelijk te beperken en heeft aan ons het verzoek gedaan om alle oudere, milieuonvriendelijke units in het wagenpark zo snel mogelijk te vervangen voor milieuvriendelijke. Met de aanschaf van vier nieuwe trucks,twee nieuwe trekkers, 4 nieuwe opleggers bestaat het wagenpark nu uit 22 vrachtauto’s met de Euro 5 norm en 6 vrachtauto’s met de Euro 6 emissienorm. Hierbij voldoet het wagenpark van Rentex Floron aan de strengste milieu eisen met betrekking tot CO2 uitstoot.

Rentex Floron
Rentex Floron, opgericht in 1913, is gespecialiseerd in het reinigen en leasen van textiel voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Wekelijks wordt ca. 400.000 kg wasgoed en 200.000 stuks dienstkleding verwerkt. Met het eigen wagenpark van 59 vrachtauto’s en opleggers wordt zeven dagen per week was gehaald en gebracht naar klanten in heel Nederland. Onder het motto “Taking Care together” wordt samenwerking gezocht met lokale ondernemers.

Bedrijfswagen Service Friesland
BSF is in 2014 opgericht en komt voort uit het voormalig Cosmo Trucks. Met vestigingen in Bolsward en Leeuwarden wordt onderhoud, service en reparaties uitgevoerd voor vrachtauto’s en aanhanger voor geheel Noordwest Friesland.Ook is BSF officieel DAF dealer en verzorgt hiervoor de verkoop binnen geheel Friesland.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.