Renners krijgen Bolsward van zijn mooiste kant te zien

De wielrenners die meedoen aan de Enecotour krijgen Bolsward van zijn mooiste kante te zien tijdens de rondvaart door de grachten.

Op zondag 9 augustus worden in Bolsward de deelnemers voorgesteld aan het publiek in het centrum van Bolsward. Om daar te komen stappen de fietsers op Plein 1455 aan boord van een boot die ze vervolgens via de grachten van het Laag Bolwerk, Stoombootkade, Groot/Kleinzand en de Markstraat naar het stadhuis. Hier stappen de mannen van boord en lopen vervolgens via een door dranghekken afgezette route naar het podium. Na het voorstellen zullen de deelnemers via de Lommerdsteeg en de Nieuwmarkt terug gaan naar Plein 1455.

9 augustus zullen de winkels open zijn en worden ook andere festiviteiten georganiseerd. Zo zal bij het stadhuis een sponsorterras komen, wordt er een podium neergezet waar de wielrenners zich zullen voorstellen en is er voor de handtekeningenjagers voldoende gelegenheid om de handtekeningen te verzamelen van de wielrenners. Daarnaast wordt er ook nog gewerkt aan andere festiviteiten.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.