René Ruitenberg spreekt in Het Keerpunt

BOLSWARD – René Ruitenberg was een fenomeen als marathonschaatser en topsporter. Nu heeft hij een hele andere koers aan zijn leven gegeven. Hij is onder andere een Kids Centre op de dampende vuilnisbelt in Namibië begonnen en daarnaast geeft hij onderwijs- en preekbeurten in kerken en gemeenten.

Woensdag 6 april komt René Ruitenberg in christelijke gemeente Het Keerpunt spreken. Hij gaat spreken over één van de meest bekende teksten uit de Bijbel: “want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” Veel mensen kunnen niet in een God van liefde geloven als ze zien hoeveel ellende er op deze wereld is. Maar is God alleen maar liefde? Hoe gaat God om met de ellende van deze wereld. Veel mensen kennen deze bijbeltekst wel, maar niet wat daar omheen staat. Juist daarover gaat René woensdag 6 april spreken.

De avond begint om 20.00 uur en is in gebouw Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden en je bent van harte welkom om te komen. Voor meer informatie: Dirk Jan de Rouwe, tel: 06-25202192.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.